Menekülés a Földről

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A világ elpusztult, a Föld halott. Az emberiség maradéka a fénytől elzárva, egy földalatti kolónián várja a teremtők eljöttét, hogy elhozzák számukra a felemelkedést. A mindenható egyház a Főpap vezetésével harcot vív a lázadókkal, akik terrorakcióikkal veszélyeztetik a kolónia felemelkedését. Ervin, az egyszerű munkás, olyan felfedezést tesz, mellyel önmagát, és szerelmét is veszélybe sodorhatja. Hirtelen megfordulni látszik a világ és már semmi nem annak tűnik, ami volt. De mit fog tenni? Vajon kik az emberiség valódi ellenségei? Mi történt a Földdel? Mit tervez a Főpap? Kik azok a teremtők és mikor jönnek el? Vagy talán már itt is vannak? Egy könyv egy lehetséges jövőről, a manipulációról, a fanatizmusról, a hataloméhségről, és az ezzel szembeszálló bátorságról, hitről és szerelemről.

Menekülés a Földről ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

Menekülés a Földről ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5827
ekönyv hossza 301 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


horai

Nagyon jó könyv! Szinte véletlenül vettem meg, mert egyáltalán nem tudtam róla semmit. Régen ért ekkora pozitív csalódás! A könyvben létrehozott világ nagyon jól ki van találva, a történet érdekes, izgalmas, tele van előre nem kiszámítható fordulatokkal, két estémet is "tönkretette" azzal, hogy nem bírtam letenni... :-) Ha angolul lenne, szerintem már Spielberg vagy Cameron rég megvette volna a megfilmesítési jogokat. Remélem, lesz folytatása!!!

  • 0
2015-01-08 09:15
Írj véleményt az ekönyvről: Menekülés a Földről
Regisztrálok