Merj gyógyulni

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az egészségügy területén nem sokan beszélnek arról, hogyan képes megbetegíteni minket a félelem. Dr. Lissa Rankin most elárulja, miért kell kigyógyítanunk magunkat ebből a tudatállapotból, és hogyan szabadulhatunk meg örökre a félelemtől azáltal, hogy rányitja figyelmünket mindarra, ami gyógyításra szorul életünkben.

A Merj gyógyulni! független szakértők által értékelt tanulmányokra és igaz történetekre alapozva vezet el a félelem hatásainak megértéséhez, és segít visszatérnünk a jó közérzethez és a minden szinten megélt teljességhez. Kiderül,

• hogyan jelentkezik egy félelemmel átitatott gondolat, amely betegséghez vezethet;

• hogyan különböztethetjük meg az igazi félelmet a hamis félelemtől, mely egészségromboló stressz-reakciókat válthat ki;

• hogyan hangolódhatunk rá a „belső vezérfényünkre” – a saját belső bátorságunk hangjára;

• hogyan alakíthatjuk át a bizonytalansággal való viszonyunkat úgy, hogy új lehetőségekre nyíló ajtónak tekintsük;

• mit taníthatnak a félelmeink arról, hogy kik is vagyunk valójában.

A könyv megmutatja azt a négy feltételezést, amely minden félelem gyökerénél megtalálható, és segít átalakítani azokat bátorságnövelő igazságokká.

Dr. Rankin a lélek-test gyakorlatok és technikák segítségével tanít meg eligazodni a saját bátorságnövelő utunkon és megírni személyes Bátorság-receptünket, hogy ezután sokkal teljesebb életet tudjunk élni.


Merj gyógyulni ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Merj gyógyulni ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9529
ekönyv hossza 500 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Merj gyógyulni
Regisztrálok