Meseföldi történetek

ebook
0 értékelés (érték: 0)

E könyv a Meseregény folytatása, a nyájas olvasó visszatér szépséges tájaira, az állatmese karaktereinek sokasága is ismerős lehet: gesztusaik, habitusuk talán még emberibb. Ám ez a grandiózus tabló közel évszázadot tölt ki, s az idő hullámai Meseföldén is számos partot mosnak, a szereplők visszatérnek, majd tovasodorja őket újabb hősöket a tarajára emelve. Az öt hosszú elbeszélés e színes fantáziavilág korszakváltását mutatja be, a derűs, idillikus multiverzum megismeri a háborút, cselszövések és szaporodó rejtélyek hálóját. Ahogy a számos meseföldi historikus egyike írta:

„ Az óidők nagy csatái óta hiátus keletkezett az események hálójában, mely a középidőket jellemezte. E korban olybá tűnt, hogy a hosszú békességnek soha nem szakad vége, bár titkok és ármányok történtek a háttérben, melyek sokáig ismeretlenek maradtak. Úgy érzem, hogy olyan dolgokat cselekedtünk, melyek megmozgatták ismert világunk eseményeit, és alapvető változásra késztették azt a korszakot, melyet röviden, egy szóval pangásnak hívtunk…”

Meseföldi történetek ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 180 Ft

Meseföldi történetek ekönyv adatai
egyedi szavak száma 10573
ekönyv hossza 401 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Meseföldi történetek
Regisztrálok