Meseregény

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A Meseregény helyszíne képzelt világ. Egyrészt La Fontaine szatirikus állatmeséinek stílusa szól belőle, emberi gesztusokkal és történetekkel, másrészt Tolkien nagyszabású fantáziavilágának mintájára egy széles tablójú multiverzum leírása kerül a tisztelt olvasó elé. A kötet címadó írása regény terjedelmű fabula, végtelen síkságai, sűrű, fullasztó erdei, fenyegető hegyormai közt halad a hősök útja, de nem csupán kalandos utazás ez, bemutatja ennek az idegen, mégis sok pontjában ismerős fiktív univerzumnak a népeit, szokásait, ügyes-bajos dolgaikat, de örömüket és munkálkodásukat is.

A kapcsolt novellák újabb színterekre: azúrkék tengerekre, sófehér színű kőből épült kikötőkbe, aranykupolás palotákba, ódon városok girbegurba utcáira kalauzolják az olvasót. A szereplők a műfaj szabályai szerint emberi gesztusokkal, habitussal rendelkeznek, ám a történetük semmiképp sem allegória, se nem csupán játék a szavakkal, valahol a kettő közt
van.

A szerzők kívánnak minden kedves olvasónak élményekkel teli kikapcsolódást, engedjék szabadon csapongani a fantáziát és a bennünk élő ifjonti kíváncsiságot.

Meseregény ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 180 Ft

Meseregény ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7168
ekönyv hossza 218 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Meseregény
Regisztrálok