Minden megoldható!

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az anyukám, aki makacs, mint egy bulldog és úgy káromkodik, mint egy kocsis, mindig azt mondta: „Az életben semmi sem bonyolult. Mindenre képes vagy, amire elszánod magad, ha feltűröd az ingujjaid, belevágsz és megcsinálod.”

Fontos, hogy tudd, nem veled van a probléma, ha gondot okoz, hogy megvalósítsd az álmaid. Nem is arról van szó, hogy ne dolgoznál elég keményen, hogy ne lennél elég intelligens vagy arra érdemes.

Akkor mi hiányzik? – kérdezel vissza. Valószínűleg még nem birtoklod azt a kulcsfontosságú meggyőződést, ami mindent megváltoztat majd az életedben. Az életfilozófiát, amit anyukám egyszerűen csak úgy fogalmazott meg: „Minden megoldható.”

Ez a könyv megtanítja az agyadnak, hogy miként gondolkodhat kreatívabb és pozitívabb módon – különösen akkor, amikor akadályokkal találja szembe magát. A következőket fogod megtanulni ebből a könyvből: Egy egyszerű gyakorlatot, amely segítségével 42 százalékkal nagyobb eséllyel valósíthatod meg a céljaid. Miként kerekedhetsz felül a pénz és az idő hiányán. Miként szabadíthatsz fel napi két órát. Mihez kezdj, ha multiszenvedélyes vagy, és az összes álmod meg akarod valósítani. Hogyan kezeld a kritikát, a rosszakarókat és az imposztorszindrómát. Miként különböztesd meg a félelmet a megérzéstől. És végül kapsz egy bombabiztos tesztet, amivel a legrizikósabb helyzetekben is jól fogsz dönteni. „Minden megoldható.”

Több egy egyszerű kifejezésnél. A megingathatatlan optimizmus filozófiája. Egy látásmód. Egy mantra. Egy meggyőződés. De ami a legfontosabb, hogy megállíthatatlan leszel tőle. Marie Forleót Oprah a következő generáció szellemi vezetőjének nevezte. Marie ez idáig millióknak – köztük számos vállalkozónak, művésznek és az élet legkülönbözőbb területeiről érkező szenvedélyes törtetőnek – tanította meg, hogy hogyan kell nagyot álmodni és az eredmények érdekében napi tettekkel alátámasztani mindezt. Az elbűvölő nő című bestsellere az Édesvíz Kiadó gondozásában jelent meg. Tudj meg többet a MarieForleo.com oldalon.

„Mi kell ahhoz, hogy az olvasó úgy érezze, hogy szeretik, inspirálják, de ugyanakkor kérdőre vonják a baromságait? Én nem tudom, de Marie Forleo már rájött! Ugyanannyira eszes, vicces és briliáns, mint amennyire lényegretörő.

IMÁDTAM!” Brené Brown, PhD, a Tökéletlenség ajándéka c. könyv írója „Több millió fiatal nő fordul Marie Forleóhoz, ha inspirációra, útmutatásra vagy eredményekre van szüksége.” Oprah Winfrey

Minden megoldható! ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

2 906 Ft

Minden megoldható! ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Minden megoldható!
Regisztrálok