Mindent a semmiből – avagy spirituális segítség...

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Gondolkodtál már azon, hányféle szerepet vagy képes eljátszani egy nap, hogy mindenkinek megfelelj? Te magad is elcsodálkozol rajta, ha megtudod! Ezzel a könyvvel egy olyan szemüveget adok neked, amelyen keresztül spirituális szemmel nézheted a körülötted és benned zajló eseményeket, így sok titokról lehull majd a lepel. Megismerkedünk a lelkeddel, az egóddal, megkeressük sikertelenségeid és félelmeid okait, és mire a könyv végére érsz, találunk rájuk megoldást is.

Elmesélem, hogyan lehet a „nekem semmi sem sikerül, ráadásul senki sem ért meg” gondolatokat úgy átvarázsolni, hogy az életedben MINDEN akadályt könnyedén tudj venni. Sokat fogunk beszélgetni a barátságokról, a szerelemről, a tanulásról, arról, hogy miért és mikor kell titkot tartani, és hogyan kell kezelni az érzelmeidet. Beavatlak a testbeszéd néhány titkába is. Nem hagyjuk ki a divatot sem, átbeszéljük, hogy mitől lesz NŐ egy nő, és mennyire fontos a belső kisugárzás. És persze megpróbáljuk megérteni a szülők félelmeit, tiltásait, és megoldást találunk arra, hogyan alakíthatjátok ki együtt a határokat.

Mindent a semmiből – avagy spirituális segítség... ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

Mindent a semmiből – avagy spirituális segítség útkereső tizenéveseknek ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3449
ekönyv hossza 131 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Mindent a semmiből – avagy spirituális segítség útkereső tizenéveseknek
Regisztrálok