Mindent a szeretetért

Ismerd meg a szívből jövő kommunikáció hatalmát, és fedezd fel a bensőséges kapcsolódás gyógyító erejét!

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Ismerd meg a szívből jövő kommunikáció hatalmát, és fedezd fel a bensőséges kapcsolódás gyógyító erejét!

Eddigi talán legmerészebb könyvében Matt Kahn spirituális tanító, a szívközpontú kommunikáció szószólója arra invitál minket, hogy különbségeinket kivételes lehetőségnek tekintsük az egymáshoz való kapcsolódás mélységének felfedezésére.

A Mindent a szeretetért alapelvei, gyakorlati útmutatója és a benne található támogató kijelentések arra ösztönöznek, hogy a szívünk felé forduljunk, és másoknak is megadjuk azt a tiszteletet, megerősítést és bátorítást, amire az előttünk álló evolúciós változásokhoz szükségünk lesz. Azokhoz a változásokhoz, amelyek egy nagyobb egységhez és szeretethez vezetnek.

A könyv tíz alapelvet oszt meg velünk, amelyek ahhoz szükségesek, hogy magabiztosan átalakítsuk az emberi interakciók során felmerülő nehézségeket.

odafigyelés - bátorítás - megerősítés - tisztelet - irgalom - méltóság - türelem - bátorság - megbecsülés - megbocsátás

Fejezetről fejezetre haladva minden egyes elv segít egy adott tulajdonság ápolásában, hogy figyelmesen és tudatosan reagáljunk, ahelyett, hogy hagynánk, hogy az érzelmek által táplált reakciók beszéljenek helyettünk.

A tudatos kommunikáció segít feloldani a konfliktusos pillanatokat, meglátásaival és kézzelfogható eszközeivel pedig megtanítja, hogyan maradjunk kapcsolatban értékeinkkel, miközben mások tapasztalatainak is teret adunk.

„Akár magadnak, akár másnak válaszolsz, hallgass bátorítással, megerősítéssel, oszd meg a tisztelet nézőpontját, válaszolj irgalommal, testesítsd meg a méltóságot, ölelj át türelemmel, mutass tiszteletet és megbecsülést, élj bátran, és szeretett bolygónk gyógyulása, felszabadulása és jólléte érdekében hagyd felébredni a megbocsátást.”

Mindent a szeretetért ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 984 Ft

Mindent a szeretetért ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4178
ekönyv hossza 227 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Mindent a szeretetért
Regisztrálok