Mirror, mirror

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Red, ​Leo, Rose ésNaomi nehezen találják a helyüket. Red anyja alkoholista, az apja pedigalig van otthon. Leo bátyja folyton zűrös ügyekbe keveredik. Rose abulizásba és a pasizásba menekül egy múltbéli trauma elől. Naomi néhaelszökik otthonról, hogy megtapasztalhassa a szabadság ízét.

A négy elveszett lélek szövetséget köt egymással és a zenével:megalakítják Mirror, mirror nevű zenekarukat, és létrehoznak maguknakegy új családot.

Aztán Naomi megint elszökik, és félholtan kerül elő a Temzéből. Azéletéért küzd, a rendőrség pedig öngyilkossági kísérletnek tekinti azügyet. A csapat nem érti, mi történt a barátjukkal, és miért nem vettekészre semmit a látszólag életvidám Naomin. Lehet, hogy nem is ismertékőt valójában? Egymást vajon mennyire ismerik?

De amikor már több nyom is arra utal, hogy Naomival valami egészenmás történt, a csapat mozgásba lendül. A nyomozás során azonbanmindnyájukról sötét titkok derülnek ki, amely megrendíti az addigsziklaszilárdnak hitt barátságukat. Semmi nem lesz már olyan, mintrégen, mert, ha egy tükör egyszer eltörik…

Cara Delevingne világhírű szupermodell és színésznő sajátgenerációja hangján mesél a felnőtté válásról, önmagunk megtalálásáról,barátságról, árulásról, és arról, hogy semmi sem az, aminek látszik.


Mirror, mirror ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

Mirror, mirror ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5978
ekönyv hossza 321 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: GABO Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Mirror, mirror
Regisztrálok