Mitől döglik meg ez az ország?

ebook
0 értékelés (érték: 0)

OrbánViktor veszélyes demagóg és hatalomvágytól vezérelt – írta a szerző már1995-ben; és bevezet két fontos fogalmat: maffiát kiszolgáló háló ésközgazdasági fekete lyuk.

Az általam csak gengszterváltásnak hívott - katasztrofális következményekkel járó - társadalmi-gazdasági fordulat óta eltelt húsz év keresztmetszetét adom, nem kímélve pártokat, kormányokat, politikusokat. Ért is olyan kritika, hogy nekem semmi se jó. Így igaz! A jogállamiság megteremtésén kívül nem látok pozitív lépéseket, csak leépítést, rombolást, folyamatos csúszást a nemzetek értékrendjében. A könyv öt részből áll, az elsőt 1995-ben írtam - írói álnéven -, és a Kapu című folyóirat 1996 évi első számában jelent meg. A mottója kifejezi a lényeget: Miért legyen Garasföldön szocializmus? A népet kiherélik úgyis. Miért legyen Garasföldön kapitalizmus? A népet kiherélik úgyis. Aztán következnek a kormányváltások ütemét nagyjából követő további részek. A nemzeti vagyon kiárusítása, gazdasági analfabetizmus, rossz külpolitika. Új fogalmakat vezetek be: "kiszolgáló háló" és "közgazdasági fekete lyuk". Szerintem nincs tovább!

Mitől döglik meg ez az ország? ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

ingyenes

Mitől döglik meg ez az ország? ekönyv adatai
egyedi szavak száma 16835
ekönyv hossza 857 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Mitől döglik meg ez az ország?
Regisztrálok