Mostoha sorsok

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Az elejétől a végéig tökéletesen magával ragadott.” – Sibzzreads

„Igazi érzelmi hullámvasút, tele fordulatokkal.” – Nicki’s Life of Crime

Egy telefonhívás, amitől minden anya retteg. Egy csípős téli napon a hároméves Millie Everleigh eltűnik az otthonából, ahol tizenkét éves mostohatestvére, Shelby vigyáz rá. Shelby kétségbeesetten hívja nevelőanyját, Leslie-t, miután sehol nem találja kishúgát. Leslie sokkos állapotban siet haza. Kislánya elveszett, értesíteniük kell a rendőrséget. A rendőrök kihallgatják Shelby-t, akin látszik, hogy rejteget valamit. Leslie eközben kap egy üzenetet: „A férje nem az, akinek gondolja.” Hirtelen idegenné válnak a családtagok. Ha egyszer kiderül az igazság, és felszínre kerülnek a családi titkok, nem lesz-e már késő Millie-nek?

Nicole Trope, #1 Amazon bestsellerszerző felzaklató pszichológiai thrillere tele van olyan hazugságokkal, amelyeket a túlélés diktál és a talány kísér. Magával ragadó olvasmány, amely az utolsó lélegzetelállító fordulatig nem ereszt.

„A szívem még mindig zakatol! Lenyűgöző… Hátborzongató! Abszolút letehetetlen!” – Hockessin Book Reads

„Több helyen egyszerűen elakadt a lélegzetem, és a körmömet rágtam az izgalomtól.” – Sandy’s Book a Day Blog

Mostoha sorsok ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 543 Ft

Mostoha sorsok ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5885
ekönyv hossza 296 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Mostoha sorsok
Regisztrálok