Mr. Arrogáns

Londoni nagymenők 5.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"„Azt szeretem Bay írásaiban, hogy az első oldaltól magával ragad.” – Thindbooks BlogHideg, durva és tagadhatatlanul öntelt.Andrew Blake-et így jellemzik a legjobb barátai.
Próbálj meg az új asszisztense lenni. Semmi sem elég jó, amit csinálok. Minél inkább igyekszem a kedvében járni, annál inkább figyelmen kívül hagy engem. Kezdek azon tűnődni, hogy van-e egyáltalán szív abban a magas, kemény, gyönyörű testben.Egyik este, munka után az új legjobb barátomnak – az iroda közelében lévő kocsma csaposának – panaszkodom róla. Találd ki, ki ült egész végig mögöttem, és hallotta minden kis részletét a sirámomnak?
Andrew pillantásából azonban nem tudom eldönteni, hogy most kirúg-e, vagy megcsókol…Vajon mit tartogat a jövő a kiismerhetetlenül szexi főnök és a szenvedélyesen pimasz asszisztens párosának? Erre keresi a választ a USA today bestsellerszerző, Louise Bay ebben a regényében.
„Ellenállhatatlan romantika, tüzes pillanatokkal fűszerezve.” – But First, Books„Senki nem ír úgy a szexi milliomosokról, mint Luoise Bay.” – Littlesteamy Reads"

Mr. Arrogáns ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 779 Ft

Mr. Arrogáns ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6435
ekönyv hossza 312 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Mr. Arrogáns
Regisztrálok