Ne törj csontot

ebook
0 értékelés (érték: 0)

TempeBrennan régészhallgatók terepmunkájának levezénylésére érkezik a Charlestonpartjait övező számos sziget egyikére. Az ősi temetkezési helyen azonban ősiindián csontvázak helyett egy jóval frissebb tetem maradványai kerülnekelő…

Tempe, hogy kisegítse betegeskedő halottkém barátnőjét, ott marad az ódonvároskában. Na meg azért, mert mint mindig, most is erkölcsi kötelességénektartja, hogy a névtelen holtak igazságot és ne jeltelen sírt kapjanak. Hiszena halottakkal dolgozik, de az élőkért.

A holttestek száma azonban hamar szaporodni kezd, miközben az egyreszövevényesebbé váló ügybe ügyvéd exférje is belekeveredik, aki iránt azantropológusnő érzései sosem hűltek ki teljesen. A helyzetet ráadásul mégtovább bonyolítja a Montrealból váratlanul odaérkező égszínkék szemű AndrewRyan nyomozó.

A csontokba rejtett nyomok egy magánklinikához vezetnek, ahol szörnyűfelfedezés várja a csapatot. Tempe-nek minden ügyességére, szakmai tudásáraés tűéles logikájára szüksége lesz ahhoz, hogy a borzasztó kirakós játékdarabjait össze tudja illeszteni, miközben magánélete fenekestől felfordul,ahogy két férfi verseng érte.

A helyszínelős thrillerek királynőjének egyik legizgalmasabb regénye,szokásos csípős humorával, és az amerikai Dél utánozhatatlan varázsávalfűszerezve!

Ne törj csontot ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 358 Ft

Ne törj csontot ekönyv adatai
egyedi szavak száma 11315
ekönyv hossza 461 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Fumax Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ne törj csontot
Regisztrálok