Nem skandináv krimi

ebook
0 értékelés (érték: 0)
A regényem címe: Nem skandináv krimi.
Mint ez a címéből is kiderül: a történet nem a messzi északon játszódik, hanem Magyarországon.
Egy városban, ahol emberek születnek, élnek, halnak.
Ez utóbbi sajnos nem mindig természetes módon történik. Ezt a tényt munkája során megtapasztalja a két gyermekes nyomozó anyuka, aki mint általában a dolgozó anyukák, igyekszik egyensúlyt tartani család és karrier között. Ez hol nagyon jól sikerül, hol kevésbé. Csapatával együtt igyekszik a VIP gyilkos nyomára bukkanni. A nyomozásban segítségére vannak kollégáin kívül régi barátnői is: a kamasz fiát egyedül nevelő rendőrségi pszichológus és a színészi álmokat dédelgető ügyvédnő.
A regényben nem csak bűnügyi szál van, hanem végigköveti a barátnők életét diákéveiktől, szerelmeiken át házasságukig, megismerjük családjukat, barátaikat, házi kedvenceiket, hobbijukat. Vannak benne sokkoló és minden tekintetben korhatáros jelenetek.
Az is kiderül hamarosan, hogy miért nevezték el a gyilkost VIP gyilkosnak. Egy kicsit talán néhol abszurd, néhol romantikus, máskor irónikus hangvételű a történet. Igyekeztem belevinni némi - többnyire fekete -humort is, különösen ott, ahol oldani szeretném a feszültséget. Jelezve, hogy nem kell mindent olyan véresen komolyan venni. Annyit előre elárulok, hogy a regény zárómondata az lesz: Az élet szép…………. és minden jó, ha a vége jó..
Nem skandináv krimi ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 180 Ft

Nem skandináv krimi ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5297
ekönyv hossza 188 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Nem skandináv krimi
Regisztrálok