Nora kilép a forgatókönyvből

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"Ellenállhatatlan - mókás, függőséget okoz, és ínycsiklandozóan romantikus."
Rosie Walsh, a 7 nap szerelem című bestseller szerzője

A legjobb strandkönyvek listáján:
Washington Post - USA Today - Cosmopolitan - Southern Living - Country Living - Business Insider - Buzzfeed - Book Riot - Augusta Chronicle

Nora életét hamarosan elejétől végéig újra kell írni...

Nora Hamilton bárkinél jobban ismeri a szerelem képletét. Forgatókönyvíró egy romantikus tévécsatornánál, úgyhogy ez a munkája. Amikor az ingyenélő férje lelép, és egyedül hagyja őt a két gyerekkel, Nora pénzre váltja a házasság csődjét: megírja élete legjobb forgatókönyvét.

Elképedten értesül, hogy mozifilmet készítenek a forgatókönyvéből, amit ráadásul az eredeti helyszínen, Nora százéves házában forgatnak le. A mihaszna férj szerepét a Bolygó Legszexibb Pasijára, Leo Vance-re osztják, és ezzel Nora élete mindenestül a feje tetejére áll.

A forgatás végeztével a stáb összepakol, Leót viszont Nora egy fél üveg tequila társaságában a verandán találja. A férfi napi ezer dollárt fizet, ha maradhat még egy hétig. A plusz hétezer dollár kimondottan jól jönne Norának, de nem is ezért egyezik bele, hanem mert látja Leo tekintetében: erre most tényleg szüksége van.
Egy hét sok vagy kevés? Arra elég, hogy valakibe beleszeress. És arra is, hogy összetörd a szíved.

A Nora kilép a forgatókönyvtől a legjobb fajta szerelmi történet - tele van melegséggel, szellemességgel és bölcsességgel. Nem hiányzik belőle a való világ, ahol dolgozni kell, gyereket nevelni, és minden felnőtt valami csomagot cipel magával. Nora és Leo számára a szerelem nagyobb sztori, mint egy szélesvásznú mozifilm.

""Tökéletes kikapcsolódás."" - USA Today

""Akinek tetszett A könyvek szerelmesei Emily Henrytől, az imádni fogja ezt."" - Shelf Awareness

Annabel Monaghannek megjelent egy tárcakötete a Huffington Postban, a Weekben és a Rye Recordban publikált humoros írásaiból, illetve két ifjúsági regénye. A New York állambeli Rye-ban él családjával.
facebook / x / instagram: AnnabelMonaghan

Nora kilép a forgatókönyvből ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

2 591 Ft

Nora kilép a forgatókönyvből ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Next21 Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Nora kilép a forgatókönyvből
Regisztrálok