November előtt

Előtt sorozat 1.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

November:

- Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom. A klubban ismertem meg Asher Maysont. Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit.

Asher:

- Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt. De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem.


November előtt ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 748 Ft

November előtt ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6583
ekönyv hossza 411 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Művelt Nép Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


dianism

Tisztelt Kiadó! Megrendeltem a November előtt c. ekönyvet! Polcomon nem találom! Hol tölthetném leteljes egészében? Azt írták november 25.én jelenik meg! Üdvözlettel: Dianis Mária

  • 0
2016-11-25 17:15
dianism

De még csak válaszra sem méltattak! :(

  • 0
2016-11-27 12:39
Hucak

Tisztelt Kiadó! Érdeklődnék a megjelenésről?! November 25-öt írtad, ám még mindig csak előrendelhető "státuszban" van a könyv, kérem amennyiben mégsem válik elérhetővé a könyv, úgy szíveskedjenek módosítani a dátumot, mert eléggé zavaró. Jodi Ellen Malpas - A védelmező könyvénél is hajtsák végre kérem a módosításokat. Ne várjuk feleslegesen, ha még ki tudja mikor jelenik meg csak... Köszönöm! Vidráné Renáta

  • 0
2016-11-28 08:53
fodorildiko

Én telefonon érdeklődtem, ahol egy nagyon kedves hölgytől azt a választ kaptam, hogy még ők sem kapták meg a kiadótól...erre a hétre várják...de biztosat nem tudnak mondani a megjelenést illetően.

  • 0
2016-11-29 11:06
Írj véleményt az ekönyvről: November előtt
Regisztrálok