Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben

ebook
0 értékelés (érték: 0)
A nukleáris jog különféle vonatkozásait átfogó jelleggel tárgyaló munka Magyarországon mind ez idáig még nem jelent meg.

A csernobili és a fukushimai baleset különösen ráirányította a figyelmet a nukleáris biztonság fontosságára és a nukleáris kárfelelősségi kérdések meglévő szabályozottságának gyenge pontjaira; a nukleáris hulladékanyagok biztonságos kezelésének szabályozása szintén a prioritások közé sorolható. A nukleáris leszerelés megvalósítása az első atomrobbantások óta az emberiség számára az egyik nagy megoldandó feladat; a nukleáris létesítmények fegyveres támadásoktól való védelmének aktualitását a terrorista akciók elszaporodása indokolja.

Jelen kötetünk a nukleáris energia békés célú alkalmazásával és a nukleáris leszereléssel összefüggő fentebb említett kérdéskörökre vonatkozó nemzetközi szabályozást dolgozza fel, tudományos igénnyel, de egyben a mindennapi gyakorlat számára is hasznosítható módon.

A kötet a Magyar Nukleáris Társaság támogatásával jelent meg.
Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 130 Ft

Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6216
ekönyv hossza 425 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Wolters Kluwer Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Nukleáris jog a 21. század első évtizedeiben
Regisztrálok