Nyolc éjszaka

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Trishnek elege van az unalmas mindennapokból. Úgy érzi,valami új dolgot kell tennie, valami olyat, amit eddig még nem csinált.Elhatározza, hogy életében először elutazik New Yorkba. Egyedül. Felejteni akarés világot látni. Egyvalamire viszont nem számít, arra, hogy betoppan azéletébe Ryan.

Ryan híres hollywoodi színész, ésnem mellesleg rohadt jó pasi. Nincs a világnak olyan pontja, ahol ne csengeneismerősen a neve és ne ismernék fel azonnal az utcán. Mindene megvan, amirőlcsak álmodni lehet. Ő viszont úgy érzi, valami mégis hiányzik az életéből, éserre csak akkor döbben rá, amikor a londoni reptéren belebotlik Trishbe.

Te mit tennél, ha az álompasi atévéből egyszer csak előtted állna és le sem venné rólad a szemét, sőt úgybámulna rád, mintha azonnal ágyba akarna vinni? És akkor, ha ráadásul kiderülne,hogy egymás mellé szól a jegyetek a London–New York-járaton?

Trish legszívesebben hanyatt-homlokelmenekülne, de nem teheti. A gép indul és neki le kell ülnie Ryan Davis mellémég akkor is, ha a férfi „a baj már megtörtént, bármit csinálsz, akkor is azenyém leszel, bébi” tekintettel néz rá. Trish minél elutasítóbb, Ryan annáljobban élvezi a játékot. Nyolc éjszaka. Csupán ennyit kér Trishtől. Vajon ennyiidő elég ahhoz, hogy megváltozzon két ember élete? Esetleg örökre?

Tomor Anita, az Álmodtam már rólad és a Helló újra, kedves exem! című nagy sikerűregények szerzője új romantikus történettel kápráztat el minket. Ahogy azt mármegszokhattuk tőle, ez a könyve is tele van szerelemmel, játékkal és szenvedéllyel. Letehetetlen és magával ragadó csakúgy, mintaz előzőek is.


Nyolc éjszaka ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

Nyolc éjszaka ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6592
ekönyv hossza 323 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Pyrus Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Nikiambrozi99

  • 0
2018-05-09 16:53
Nikiambrozi99

  • 0
2018-05-09 16:54
Írj véleményt az ekönyvről: Nyolc éjszaka
Regisztrálok