Obama

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Az MTI volt washingtoni tudósítója, aki négy amerikai elnökkel találkozott személyesen, Simonyi András volt washingtoni nagykövet szerint ebben a könyvében „ragyogó és precíz dokumentálását” nyújtja egy páratlan politikai karriernek. A 2012-es elnökválasztási kampány ismét Barack Obamára, az új évszázad egyik legérdekesebb közszereplőjére terelte a figyelmet, aki a választások eredményétől függetlenül maradandó nyomot hagy maga után a világpolitikában. Egyebek között azért, mert ő az az amerikai elnök, akinek sikerült megsemmisítenie Osama Bin Ladent, a világtörténelem legsúlyosabb terrorcselekményének szervezőjét.
A szerző a műfajban szinte csak rá jellemző, lebilincselően olvasmányos stílusban mutatja be az Egyesült Államok 44. Elnökének útját a hatalomba, kormányzási stílusát. Obama – az ember, a politikus, a férj és családapa – mellett megjelennek a könyvben az amerikai politikai nagyszínpad olyan főszereplői, mint Hillary és Bill Clinton, Joe Biden és persze a republikánus ellenfelek. Eközben Bokor mindig az Obama-jelenség kelet-európai és magyar tanulságait keresi, s ebből a szempontból értékeli az első Obama-elnökség olyan problémáit is, mint az Obamacare, a bankreform, az öbölkatasztrófa, Afganisztán, és az iraki csapatkivonás.

Obama ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

Obama ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9260
ekönyv hossza 373 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Obama
Regisztrálok