Ölelj szorosan

Megváltás 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Túlfűtött, feszültségekkel teli regény.” – The Book Boutique

„Izzik a levegő Salem és Jud között.” – Maureen’s Books

A régmúlt árnyai beboríthatják a sors ragyogását? Jud Lawson a szakadó esőben talált rám, miután lerobbantam egy elhagyatott környéken a tragacsommal. Nem vágytam hős megmentőre, pláne nem ilyen jóképűre. Botrányosan jól néz ki! Magas, szexi, és süt róla, hogy veszélyes. De nem maradt más választásom, fel kellett ülnöm a motorjára. Salem Aguilar azonnal levett a lábamról. Megsemmisültem. A nő maga a két lábon járó végzet. Igazi, valóra vált álom. Kiderült, hogy munkát keres, nekem pedig épp szükségem volt segítségre. Azóta itt téblábol ez a gyönyörű boszorkány a boltomban, én pedig alig bírok magammal. Tagadhatatlanul vonzódunk egymáshoz. Szikrázik közöttünk a levegő. Hamarosan az ágyamban kötünk ki, és hirtelen olyan kötődést érzek a lelkemben, ami engem is meglep, hiszen az olyan fenevadak, mint én, nem érdemlik meg a szerelmet. De Salemnek is megvan ám a saját titka. Évek óta menekül a múltja elől, ami úgy tűnik, most végül utoléri…

A. L. Jackson, a New York Times és a USA Today bestsellerszerző visszacsábít minket Redemption Hillsbe, ahol a Lawson testvéreké a főszerep. Ebben a könyvben Jud és Salem rejtéllyel és szenvedéllyel fűszerezett románca rabolja el a szívünket.

„Csodálatos képet fest két megtört lélek egymásra találásáról.” – Sunny Shelly Reads

„Salem hihetetlenül erős női karakter!” – Book Binge

Ölelj szorosan ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 779 Ft

Ölelj szorosan ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6434
ekönyv hossza 445 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ölelj szorosan
Regisztrálok