Ördögi egyezség

Forge-triógia 1.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Szexi és mély történet. Jericho és India között PERZSEL a tűz.” – Bookgasms Blog

„Esélyem sem volt bármi mással foglalkozni, amíg a végére nem értem.” – Nina Levine, USA Today bestsellerszerző

Az ilyen férfi hiába vesz fel öltönyt, attól nem szelídül meg. India Amint megláttam Jericho Forge-ot, máris tudtam, hogy igaz a szóbeszéd. Ez a férfi egy ragadozó, és engem szán prédának. Eszem ágában sem volt kockázatot vállalni azon az éjszakán. Nem akartam veszíteni, hiszen én magam voltam a tét. De a kétségbeesés elhamarkodott döntésekhez vezet, és tudtam, hogy csakis nyerhetek. Tévedtem. És most nem tehetek mást, mint hogy alkut kötök az ördöggel. Jericho India Baptiste híres volt arról, hogy sosem veszít kártyán, de eddig még nem találkozott velem. Számomra ő csak egy díj, valamint hatalmam kinyilatkoztatása, az se érdekel, milyen érzéki, csábító, okos és életrevaló… Még sosem voltam szerelmes, és azt akarom, hogy ez így is maradjon. Azonban bár India elveszített egy csatát, a szívemért dúló háborút még megnyerheti.

Meghan March, a New York Times, a USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője egy vággyal és bosszúval teli sorozattal készült az olvasóknak, melyben két merész és makacs karakterrel ismerkedhetünk meg, akik között fellobban a szenvedély. De egyikük helyzete sem olyan egyszerű, hogy egyenes út vezesse őket a boldogsághoz.

„Csupa adrenalin, szex és döbbenetes fordulat.” – The Heathers Blog

„Jericho Forge veszélyes, de mégis imádni való férfi. Elrabolta a szívemet.” – Hollis Wynn, író

Ördögi egyezség ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 149 Ft

Ördögi egyezség ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4712
ekönyv hossza 197 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ördögi egyezség
Regisztrálok