Ördögi szerencse

Forge 2

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Csodálatosan érzéki sztori, tele váratlan fordulatokkal!” – Smut-Brarian

„Lenyűgöző, érzelmes történet. India és Jericho igazi vihart kavar együtt.” – A Literary Perusal

Minél jobban küzdesz ellene, annál jobban behálóz. India A pókerarcom volt a legnagyobb kincsem a kitartásom és az elszántságom mellett. Soha senkinek nem tartoztam. Soha semmire nem kértem engedélyt. Aztán beviharzott az életembe Jericho Forge. A szabadságomat valami sokkal drágábbra cseréltem, bár akkor még nem tudtam, hogy a nyerő kártya mindig nála van. Ahhoz ördögi szerencse kellene, hogy ne szeressek bele ebbe a pokolian jóképű, erős és magabiztos férfiba. Jericho India magának se meri bevallani, de all-int mondana, ám még küzd az érzéseivel. Azonban ebben a játékban nem csak mi játszunk, és az ellenfelek veszélyesebbek, mint valaha, a tét pedig az életünk. Vajon mit tartogat számunkra a jövő?

A New York Times, USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző, Meghan March folytatja a könyörtelen és számító milliomos, Jericho Forge kalandjait, ahol fordulatokban és szenvedélyben nincs hiány.

„Függővé tesz.” – The Romance Bibliophile

„Meghan March varázslatos, sötét románcát mindenkinek el kell olvasnia!” – Nalla Reads

Ördögi szerencse ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 149 Ft

Ördögi szerencse ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5260
ekönyv hossza 226 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ördögi szerencse
Regisztrálok