Ördögi szív

Forge 3.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Ha lehetne, ezer csillagot adnék a trilógia befejező kötetének.” – PP’s Bookshelf

„Letehetetlen és fordulatos. Imádtam!” – The Escapist Book Blog

Ha már nincs visszaút, ki kell játszani az utolsó lapokat. Jericho Az egész csak egy játék volt. A nő pedig csak zálog. De hamar beláttam, hogy hibáztam, és most bármit megtennék érte. Nem lehet szavakba foglalni, hogy mit jelent nekem India Baptiste. Viszont van egy kis gond: máris elrontottam, és kétlem, hogy Indy ad még egy esélyt. Ha kell, térden állva fogok könyörögni, és felajánlom az egyetlen dolgot, ami még megmaradt nekem. Az egyetlen dolgot, ami már úgyis az övé, és sosem volt másé: az ördögi szívemet. India Most már látom, hogy csak egy bábu voltam egy olyan csatában, amiről nem is tudtam. Lelkem azonban nem tudja, és nem is akarja kitörölni Jerichót, akinek álarca mögött csak én tudom, hogy mi rejlik igazán: egy ember, aki a rejtett érzelmek erődítménye.

Meghan March, New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző ezzel a könyvvel zárja a lenyűgöző Forge-trilógiát. A kötet még az előző kettőnél is több akciót, csavart és érzelmet tartogat.

„Minden várakozásomat felülmúlta.” – A Novel Glimpse

„Rejtélyek, küzdelem, gyengéd pillanatok és szívfájdalom.” – Beneath The Covers Blog

Ördögi szív ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 149 Ft

Ördögi szív ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4742
ekönyv hossza 192 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ördögi szív
Regisztrálok