Örökkévaló 3. rész

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Erik és Márta a tettszínhelyén álltak.Márta a szokásos barna bőrkabátját viselte. Arcánakembertelen szürkesége biztosan feltűnt volna a járókelőknek, de késő éjszakavolt, és a templom tövében fekvő hajléktalanokon kívül alig volt ember azutcán.- Feletted jár a halál - mondta Márta - Nem ad időt, és nem adkegyelmet.- Ki volt az? - Erik keze ökölbe szorult - Látod már a gyilkost?- Agondolat olyan, mint egy spóra - magyarázta a nő - Amíg arra figyelsz, hogymit nem tudsz, addig nem is fogsz tudni.


Próbáld áthatni a helyet. Próbáld egyszerűen csak tudni! Azt fogodészrevenni, hogy a tudás lassan átszűrődik a múlton, a jövőn, és a jelenen.Alátnok mindig suttogva beszélt, amikor használta a képességét.Erikmegpróbálta kicsit elengedni a gondolati hullámait. Sajnos ő nem tudottmegszabadulni attól a nyilvánvaló következtetéstől, hogy a Viperák művevolt.A harcos kaszt tagjai már készültek.Nagyon komoly parancsnoki jelenlétkellett ahhoz, hogy visszafogja őket.- A nyílvessző suhogása - folytattaMárta - a tetőről indult. Az elkövető férfi.Megérintette a templom falát.- Alövés után azonnal sietni kezd. Ez egy ember.- Ember?Márta mindkét tenyerét afalra tette. Lemállott némi vakolat az ujjai alatt.- Egy vámpír sem mozognailyen lassan ha vadászik.Az arcát is a hűvös kőhöz érintette.- Embernekviszont gyors. Gyorsabb mint az átlag.- Azt állítod, hogy nem a Viperáktették? - Erik nagyon türelmetlen volt.A látnok elengedte a falat.- Ezektények Erik. Én nem állítok semmit.- Gyerünk! Tudni akarom mi van még! Hogyvan tovább?- A vadász itt vágott át a téren - Márta megindult a kismellékutca felé - Az egész élete ebben a néhány percben csúcsosodik ki.Keleten tanulta a kardművészetet. Egy idős mester oktatta őt. Azóta mindennapját azzal töltötte, hogy felkészült. Erejét, gyorsaságát, ügyességétfejlesztette. Megtanult bánni különféle szúró, vágó, és lőfegyverekkel.Tudta, hogy a győzelemhez hasonlóvá kell válnia hozzá.Megálltak a mellékutcában.-Itt állt, amikor a bátyád elégett. Utána nagyon gyorsan távozott.

Örökkévaló 3. rész ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

472 Ft

Örökkévaló 3. rész ekönyv adatai
egyedi szavak száma 2054
ekönyv hossza 36 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Örökkévaló 3. rész
Regisztrálok