Összetörve

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Szabadnak születtünk, a világ mégis folyamatosan próbál helyettünk dönteni, megszabva, hol a helyünk, mire vagyunk képesek, mit érhetünk el az életben. Vajon fogantatásunk pillanatában eldől minden? Egy felsőbb erő dönt sorsunkról, hogy szegény vagy gazdag családban növünk fel, fehér vagy barna a bőrünk színe? Ennyi elég lenne ahhoz, hogy tudjuk, merre is visz az utunk? Lehet-e egyáltalán álmok és célok nélkül élni, hagyni, hogy fújjon a szél, amerre csak akar? Mások rabsága alatt megéri elsorvadni? Be kell érni azzal, amit az élet elénk dobott?

Az Összetörve történetében megismerhetünk egy szorgalmas, egyszerű fiatalembert, Horváth Krisztiánt, aki kisgyermekkora óta apja, Roland lehangoló, borúlátó szellemiségének árnyékában nevelkedik. Reményvesztett környezetben él egy olyan világban, melyben a bőrszín a nagy álmok útjában áll. Krisztián apja tiltakozása ellenére mégis eltökéli, kiváló ökölvívó válik belőle. A cél nem lehetetlen, Krisztián lelkesedése és tehetsége szárnyal, mígnem egy nap saját apja féltékenysége rabságba taszítja, álmai összetörnek. Búcsút mondhat a szépnek ígérkező karrierjének, és életében egy új fejezet kezdődik. Létezik kiút a sötétségből? Mennyi kínt visel el az emberi lélek? Te mit tennél meg az álmaidért?

Összetörve ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

2 205 Ft

Összetörve ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Összetörve
Regisztrálok