Ösvény az időben

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Ezeréves őrszolgálat 2.

Különleges sci-fi az Ezerévesőrszolgálat című regénysorozat második kötete, az Ösvény az időben.

A regény némely része a fikció terméke, más részei pedig avalóságos történelem, a közelmúlt emlékeinek feldolgozása egy izgalmas,akciókkal dúsított históriában. Ahol a krónika a valóságtól eltérő úton jár, azláthatóan elkülönül a cselekmény más részeitől.

Annak ellenére, hogy a huszadik században játszódó epizódokhangulata tökéletesen fedi annak a kornak a valóságát, a regény mégisízig-vérig tudományos fantasztikus írás, és a hagyományos sci-fik nyománkészült. Jó, ha az olvasónak elegendő fantáziája van a különleges időutazáskörülményeinek befogadásához, de mivel a sorozat többi epizódjához hasonlóanebben a kötetben sem teng túl a műszaki halandzsa, az olvasó akkor is élvezhetia szereplők sorsáról készült tudósítást, ha egyébként gondjai vannak a sci-fiolvasással.

Az elgondolkodtató történet a tizennégy évenaluliaktól eltekintve minden korosztálynak élvezetes olvasmány, és a többiepizódtól függetlenül is befogadható – különösen azért, mert az egészregénysorozatnak ez volt az indítókötete.

Ösvény az időben ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

472 Ft

Ösvény az időben ekönyv adatai
egyedi szavak száma 11401
ekönyv hossza 668 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ösvény az időben
Regisztrálok