Pokoli játékok

ebook
0 értékelés (érték: 0)


"A folyosón már nem tudom alkalmazni a szemellenző-módszert, deszerencsére nem is annyira szükséges. Néhány keresztre feszített, kibelezettember látványát még elviselem, csak tűz ne legyen a közelben. Ha valaki engemkérdez, az ízlés fájdalmas ficamról tesz tanúbizonyságot apokolban."

Vajon milyen lehet a Pokol közigazgatási rendszere? Mit jelent az erkölcs,a becsület a kárhozottak birodalmában? Milyen érzések mozgatnak egy démont,aki négyszáz éve szolgálja a sötétséget, mire képes, ha annyi év hűségesszolgálat után egész eddigi léte megtörni látszik? Ez a történet Aster, egynégyszáz éves démonhölgy vallomása a túlvilágról. Immár háromszáz évebegyűjtőként tevékenykedik. Feladata, hogy minden embert, akinek a halála aFöldön bosszantóan fejlődő orvosi ellátás, vagy idegesítően bátor hősökközreműködése következtében nem következett be az elrendelt időben, mintszökevényt, a halálba segítse, s a pokolbéli igazságszolgáltatásnak adja át.Briliáns, tapasztalt szolgálója a sötétségnek, léte kiszámítható, ésállandó. Legalábbis ez a meggyőződése.

Pokoli játékok ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

630 Ft

Pokoli játékok ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5183
ekönyv hossza 249 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Pokoli játékok
Regisztrálok