Porcukor pékség a korzón

Újrakezdők 4.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az Újrakezdők negyedik részében ismét a balatoni kisváros sétányára kalauzol bennünket egy izgalmas történet. Zsuzsa, a Lady Lavender pultja mögött idézi fel múltját, egy elveszett szerelmet, és régóta rejtegetett titkok kerülnek napvilágra.
Ahogy peregnek a napok, az egykori érzelmek más megvilágításba kerülnek, és hősnőnk eltűnődik: talán rossz helyen kereste a boldogságot? A korzón vaníliás sütemények csábítják egy másik élet felé, de lehet, hogy a múltja nem ereszti.
Hidasi Judit regényében a Balaton-part ismét megtelik élettel és izgalommal. A Prosecco Klub tagjai a sétányon élik szinte minden percüket, felbukkan Éva, Nóri és Gabi is. Szerelmi életük pedig természetesen most sem mentes a bonyodalmaktól. A választ sokszor Zsuzsától várják, aki ezúttal azonban saját érzéseivel és döntéseivel kénytelen szembenézni.

„Tele van élettel, jókedvvel és újrakezdéssel!” - DontForgetToSmileAndRead

„Olvasás közben éreztem az illatokat, az ízeket, hallottam a Balaton hullámait.” - Szavak erdeje

„A karakterekkel könnyű azonosulni és megérteni, mi a mozgatórugójuk, mit, miért tesznek.” - ReAd-Blog

Porcukor pékség a korzón ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

4 172 Ft

Porcukor pékség a korzón ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Porcukor pékség a korzón
Regisztrálok