Pornó 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Feltételezem, hogyaki ezt a könyvet a kezében tartja, már olvasta a néhány hete megjelent elsőkötetet. Ezt azért fontos előrebocsátani, mert néhány helyen utalás történikazokra a szereplőkre, előzményekre és történetekre, akik s amelyek márismertek az első részből. Természetesen lehetnek olyan olvasók, akik nemismerik az ezt megelőző kötetet, tőlük elnézést kérek.
Ez a könyv durvább az előzőnél. Ezigaz, de az állítást kénytelen vagyok némileg finomítani. A helyzet az, hogya pornóban dolgozó producerek és rendezők – törvényes keretek között – szintemindent elvállalnak. A magyar piac kicsi, természetes hát, hogy anyugat-európai és az amerikai megrendelők diktálnak. A hazai pornóiparszereplői kénytelenek megfelelni azoknak a trendeknek, igényeknek, amelyektőlük függetlenül jönnek létre. Természetesen vannak kísérletek arra, hogy aproducerek, a rendezők és maguk a szereplők is „alakítsák" az igényeket,sajnos nem túl nagy sikerrel. Egy dolog az, hogy kinek mi az álma, és egymásik, hogy a megrendelő mit hajlandó kifizetni.

Pornó 2. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

780 Ft

Pornó 2. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7275
ekönyv hossza 322 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Pornó 2.
Regisztrálok