Publio Kaleidoszkóp I.

Demeter Attila

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A Publio Kiadórendhagyó módon diskurzusba hívja szerzőit: mindenkinek lehetősége van úgymegnyilatkozni, hogy a kérdező nem pusztán általános, hanem személyes és azírás mechanizmusára irányuló kérdéseket is feltesz. A Kiadó törekvése ezzel akezdeményezéssel az, hogy mindenkinek lehetősége legyen a nyitott, sokrétű,és színes publikálás mellé egy ugyanilyen nyitott, sokrétű, és színesmegnyilatkozásra: a repertoárban a könyvírás mint műfaj minden előfordulóaspektusa helyet kaphat, és helyet is fog kapni.
Ki az az ember, akinek a könyvét olvassuk? Milyen perspektívák vezérelték,amikor elkezdte az írást? Mik azok a dolgok, amik befolyásolták, amikhatottak rá íróként, miként alakította a szöveget, és hogyan lett a műbőlkész szöveg?
A Kaleidoszkóp rendszeresen megjelenő kiadványa ingyenesen elérhető, ésmindenki számára nyitva áll, hogy mikor akar a részese lenni.
A kérdező: Mészáros Mátyás

Publio Kaleidoszkóp I. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

ingyenes

Publio Kaleidoszkóp I. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 1511
ekönyv hossza 21 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Publio Kaleidoszkóp I.
Regisztrálok