ROMANA 693.-694.

Több, mint titkárnő; Elcserélt boldogság

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Myrna Mackenzie: Több, mint titkárnő
Hazatért Carson Banick, a fekete bárány, s most az ő kezében van gazdagcsaládja és a vállalat jövője: fel kell építenie egy új szállodát, ésfeleségül kell vennie egy jó családból származó nőt, aki majd örököst szülneki. Tűzrőlpattant titkárnője, a pénztelen Beth semmilyen tekintetben nemlenne alkalmas feleségnek, és különben is, beosztottal nem kezd az ember. Dehogy lehet ellenállni egy ilyen elbűvölő jelenségnek?

Elizabeth Power: Elcserélt boldogság
Annie egyedül neveli kétéves fiát, Seant. Váratlanul felhívja Brant Cadman,a gazdag üzletember, és közli vele, hogy annak idején a kórházbanösszecserélték a gyerekeiket. Az özvegy férfi felajánlja Annie-nek, hogyköltözzön hozzá a kis Seannal. Ő végül igent mond, noha tisztában van akockázattal – évekkel ezelőtt ugyanis csodálatos éjszakát töltött Branttel,és azóta sem tudta elfelejteni. Újra fellángol köztük a szenvedély, de Anniemeg van róla győződve, hogy a férfi még mindig halott feleségét szereti…

ROMANA 693.-694. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 259 Ft

ROMANA 693.-694. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5924
ekönyv hossza 279 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: ROMANA 693.-694.
Regisztrálok