Ragyogás

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Egy értéktelen herceg

A kai herceg, Brishen Khaskem, már régen beletörődött abba, hogy az apja után a bátyja fogja megörökölni a többszörösen biztosított trónt, és ő csupán egy lényegtelen tartalék. Amikor az emberek által lakott Gauri Királyság és a kaiok által lakott Bast-Haradis-i Királyság politikai és kereskedelmi szövetséget köt egymással, Brishennek feleségül kell vennie egy gauri nőt, hogy megpecsételjék a megállapodást. A kötelességtudó Brishen beleegyezik a házasságba, és rájön, hogy a menyasszonya épp olyan csúnya, mint amilyenre számított, és sokkal gyönyörűbb annál, mint ahogy elképzelte.

Egy jelentéktelen udvarhölgy

Ildikó, a gauri király unokahúga, már régen beletörődött abba, hogy csupán egy érdekházasság szempontjából képvisel értéket a királyi család számára. Döbbenten értesül arról, hogy nem egy külföldi nemesnek szánták, hanem a kai király kisebbik fiának, vagyis a jövendőbelije még csak nem is ember. A férje oldalán elindul az ismeretlenbe, hogy megtanulja elfogadni azt a férfit, aki a sötétségbe burkolózik, de a lelkét fényből kovácsolták.

Egy férfi és egy nő, akiket a kötelességtudat és a politikai játszmák hoztak össze egymással, rá fog ébredni arra, hogy a sors egymásnak szánta őket, függetlenül attól, hogy egy ellenséges királyság azon fáradozik, hogy elszakítsa őket egymástól.


Ragyogás ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

3 134 Ft

Ragyogás ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Anassa Könyvek
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ragyogás
Regisztrálok