Rejtelmes karácsonyok - hat izgalmas, rejtélyes...

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Rejtély. ​​Karácsony. Izgalom. Szeretet.
A Rejtelmes karácsonyok különleges történeteiben mindent megtalál,
aki kikapcsolódást keres az ünnepek forgatagában!
A kötetben hat mai magyar író ragadja magával olvasóit.

Először elutazunk Angliába, ahol Carol gyönyörű régi kastélyt örököl. Keresi a módját, hogyan tehetné a karácsonyt olyan széppé, mint ahogy ez a házhoz illik – és ahogy az ünnepeket a családja kétszáz éve megélte.

Továbblépünk az 1920-as évek New Yorkjába, ahol egy ironikus fiatalember, Frank Blizzard magándetektív keresi a válaszokat egy bonyolult gyilkossági ügyben.
Még mindig New Yorkban vagyunk, az ikertornyok leomlása után nem sokkal. Egy magyar lány, Léna nyomozását követhetjük végig egy különös örökbefogadás kapcsán. Léna meglepetésére saját családjának múltjából is váratlan történet bukkan fel.

A következő regény hazarepít minket Magyarországra. Szemtanúi lehetünk, ahogy Márk megmutatja kisgyerekeinek, hogy karácsonykor még egy széthullott család is megtalálja a boldogságot.

Alfa Spider, kórház, szende szűz egy könyvborítón? Egressy Luca, a hebrencs vidéki lány csupán társat keres – ehelyett váratlan és humoros kalandokba keveredik az utazási irodában így télvíz idején.

Az utolsó történetben megismerkedünk egy érzékeny lelkű fizikatanárral, Sári Ferenccel. A férfi különös esetbe botlik a gimnáziumban, és úgy dönt, felderíti, mi áll a háttérben.

Bűntények, szellemek, félreértések, titkok és ármányok –
és mindez karácsonykor, a család és a szeretet ünnepén.
Mert minden jó, ha a vége jó!

Rejtelmes karácsonyok - hat izgalmas, rejtélyes... ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

787 Ft

Rejtelmes karácsonyok - hat izgalmas, rejtélyes karácsonyi történet ekönyv adatai
egyedi szavak száma 11517
ekönyv hossza 647 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: KNW
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Rejtelmes karácsonyok - hat izgalmas, rejtélyes karácsonyi történet
Regisztrálok