Rejtély az Open Air Hotelben

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Baradlay László sikeres üzletember, a Merit Tanácsadó Rtalapítója és elnöke. Közismert és közkedvelt figura, akit a Merit másik négyügyvezetője, a cég közel 100 munkatársa, az ügyfelek és a versenytársak istisztelnek – és senki nem érti, milyen körülmények között szenvedhetettbalesetet. Ha véletlen lőttek rá a céges nyaraláson, hogyan lehet, hogy azelkövető nem jelentkezik? Talán mindez nem is volt véletlen?

Laci elmondhatná, mi is történt, de nem tér magához. Abaleset másnapján meghal a kórházban. A vidéki nyomozó, Kovács Benedekkihallgatja az érintetteket, odafigyel a részletekre – és másnap már szinteteljesen bizonyos abban, ki és hogyan követte el a gyilkosságot. Merthogygyilkosság történt, csak éppen a bíróságon Benedek teóriája nem állná meg ahelyét. A cég minden munkatársa visszautazik Budapestre, a férfi kénytelen felkerekedni,hogy bizonyítékot szerezzen, akár csapdát is állítson a gyilkosnak. Benedekakármilyen óvatos, egy szemtanú mégis meghal, mielőtt elmondaná, mit látott.Előkerül azonban egy érdekes levél, mérget mutatnak ki a borospohárban,meghiúsul egy gyilkossági kísérlet. Van, aki megcsalja a férjét, és van, akimegkéri barátnője kezét. Mindemellett egy izgalmas és viszonylag ismeretlen, újszakma, a tanácsadás mindennapjaiba és titkaiba is belekukkanthatunk.

A 2007-ben kiadott regény második, átdolgozott kiadása!

Rejtély az Open Air Hotelben ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

779 Ft

Rejtély az Open Air Hotelben ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5150
ekönyv hossza 209 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Rejtély az Open Air Hotelben
Regisztrálok