Remény 2

A Múlt Árnyai

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A regény első kötetében megismert fiatal, lelkes csapat folytatja utazását térben és időben, hogy küldetésének eleget tegyen. Feladatuk nem egyszerű, sőt kifejezetten embert próbáló. Megmenteni az ártatlanokat a zsarnokságtól, elnyomástól és néha saját maguktól. A mindenre elszánt ifjak harcát újabb segítők igyekeznek sikerre vinni.
Zsebi és Angyal kifejezetten érdekes és rejtélyes tagja lesz, eme bátor csapatnak. Nem csak ellenségeikkel, hanem az emberi butasággal és hatalomvággyal is szembe kell nézniük. Csatát nem csak az elnyomókkal, hanem saját lelkiismeretükkel is napirenden vívnak. Vajon az ősök elkövetett hibáiért, tévedéseiért, mennyiben felelősök az utódok és vajon a múlt, mennyire befolyásolja a jelent? Helyre lehet-e hozni azt hosszú évek múltán? Harccal, lehet-e békét teremteni? A változatos színhelyeken játszódó történetben, választ kapunk a kérdésekre és talán, még többre is.

Remény 2 ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 968 Ft

Remény 2 ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6833
ekönyv hossza 506 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Shepherd Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Remény 2
Regisztrálok