Remény

Út az ismeretlenbe

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Napjainkban!

Miközben az emberiséget uraló, sanyargató gazdasági és politikai hatalmak önnön jólétük érdekében próbálják a világot irányítani, a változtatni akaró kisebbségen belül egy szövetség alakul. Fő céljuk az emberiség segítése az élet minden területén és jólétének biztosítása. Kutatásaik során egy valaha élt, fejlett humanoid faj nyomaira bukkannak, akik vélhetően rég egy távoli galaxisba távoztak. További információk szerzésének reményében a Szövetség a Turul nevű hajót küldi elődeink felkutatására, ám útja során nyoma vész. Keresésére egy különleges tinédzserekből álló csapat indul útnak, melynek tagjai egészen különös módon kötődnek egymáshoz. Az út embert próbáló és nem szűkölködik a változatosságban, váratlan fordulatokban.

Megpróbáltatásokkal és kihívásokkal átszőtt útjuk során megtapasztalják a barátság, az árulás, a kitartás és szenvedés édes, de egyben kínzó érzését. Megtapasztalják saját erejüket és egymásba vetett hitüket.

Vajon, egy csapat elszánt tinédzser meddig képes elviselni a kéretlenül rájuk hulló nehézségeket és lelki gyötrelmeket? Mire képesek saját magukért, egymásért és legfőképpen az emberiségért?

A válaszokat maga a regény rejti, ahol a kirakós apró darabkái időben és térben elszórva állnak össze egy egésszé.

Remény ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

945 Ft

Remény ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7339
ekönyv hossza 505 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Shepherd Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


szlaser

Érdemes elolvasni! Elgondolkodtató,fordulatos és nagyon sajátos.Bízom benne,hogy lesz folytatása.

  • 0
2016-11-24 05:30
Írj véleményt az ekönyvről: Remény
Regisztrálok