Romana 719.-720.

Se veled, se nélküled ; Káprázat

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Helen Bianchin: Se veled, se nélküled
Lianne-nek pocsékul indul a napja, és aztán még szörnyűbbé válik: először defektet kap, aztán visszautasítják a hitelkártyáját, később pedig leejti a telefonját. És most még ez is! Titokzatos új ügyfele az irodában pont az ő csalfa amerikai férje, akitől már három hónapja külön él. Amikor pedig este hullafáradtan hazaér, ki más toppan elé megint, ezúttal egy szál törülközővel a derekán, mint Tyler – aki képes volt megvenni az egész házat, hogy beköltözhessen hozzá!

Diana Hamilton: Káprázat
Az olasz milliomos, Cesare Saracino hihetetlen dühös: a temperamentumos társalkodónő, Jilly Lee egyszerűen faképnél hagyta a nagymamáját. A gondos unoka azonnal Londonba utazik, és a meglepett lányt visszaviszi Toscanába. Jilly azonban teljesen másképp viselkedik, mint korábban, például szokatlanul tartózkodó. Cesare nem tudja mire vélni ezt a változást, és nyomoztatni kezd utána…

Romana 719.-720. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 338 Ft

Romana 719.-720. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5820
ekönyv hossza 275 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Romana 719.-720.
Regisztrálok