Romana 729.-730.

Esküvő karácsonykor; A lélek meséi

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Kandy Shepherd: Esküvő karácsonykor
Lizzie-nek, a sikeres séfnek elege van a túlságosan jóképű, ám megbízhatatlan férfiakból. Válása után feladja franciaországi karrierjét, hogy egy kis bisztrót nyisson az ausztrál tengerparton. Az első ember, akibe érkezése után belebotlik, épp egy túlságosan jóképű, hírhedten megbízhatatlan férfi, aki azonban hamarosan a legfőbb támaszává válik. Vajon le tudja-e győzni Lizzie a mélyen gyökerező bizalmatlanságát?

Fiona Hood-Stewart: A lélek meséi
A csinos Araminta férje halála óta kettesben él az édesanyjával. Egy nap találkozik Victorral, a brazil milliárdossal, aki elhatározza, hogy meghódítja. Meghívja a nőt normandiai birtokára, ahol két csodálatos napot töltenek el együtt. Ám a férfi nem akar többet futó kalandnál, mert szent meggyőződése, hogy egyetlen nőben sem lehet megbízni. Nem számol azzal, hogy akarata ellenére halálosan beleszeret Aramintába…

Romana 729.-730. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Romana 729.-730. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6256
ekönyv hossza 294 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Romana 729.-730.
Regisztrálok