Romana 733.-734.

Happy End; Adj esélyt a boldogságnak!

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Jessica Gilmore: Happy End
A Happy End ügynökség nemsokára megkezdi működését, Harriet és a barátnői nagy izgalommal készülnek a nyitórendezvényre. Egyszer csak váratlan vendég érkezik: Deangelo Santos, a lány korábbi főnöke, aki arra kéri, kísérje el élete legfontosabb üzleti tárgyalására Rio de Janeiróba. Harriet először vonakodik, de aztán a férfi meggyőzi, hogy ez a megbízás jó reklám lenne az új ügynökségnek. Brazíliába érve mintha egy másik világ nyílna meg előttük, amely még a megkeseredett brazil milliárdost is megváltoztatja…

Gina Wilkins: Adj esélyt a boldogságnak!
Egy viharos éjszakán gyönyörű lány kopogtat Kyle Reeves hegyi kunyhójának ajtaján, ahol a férfi a világtól elzárva, magányosan él. Kyle szívesen megszabadulna a hívatlan vendégtől, de Molly nem hajlandó távozni, amíg nem teljesíti a küldetését. Szeretné, ha Kyle, aki kamaszként egy évig náluk nevelkedett, ellátogatna hozzájuk egy családi ünnepségre. Vajon sikerül meggyőznie a megkeseredett férfit, hogy van esélye a boldogságra?

Romana 733.-734. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Romana 733.-734. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5631
ekönyv hossza 283 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Romana 733.-734.
Regisztrálok