Romana 777.-778.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Carolyn Hector
Szerelmet karácsonyra
„Ha karácsonyig nem találod meg a cég új arcát, akkor Tracyt szerződtetem!” – fenyegeti meg a testvére Donovant, akit megcsalt a barátnője, a keresett modell. De honnan kerítsen hirtelenjében egy gyönyörű nőt, aki még nem szerepelt a magazinok címlapjain? Donovan egyre ezen töri a fejét, miközben elvonul kikapcsolódni egy kis vidéki butikhotelbe hálaadáskor. És mit ad isten: már az első napokban belebotlik álmai nőjébe, a technikatanár Britishbe, akit nemrég szépségkirálynőnek is megválasztottak!

Liz Fielding
Hamupipőke tűsarkúban
Amikor Lucy rádöbben, hogy dúsgazdag vőlegénye becsapta, ráadásul a közvéleményt is megtévesztette, elhatározza, hogy haladéktalanul leleplezi. Az üzletember biztonsági őrei azonban a nyomába erednek, és a lány egy áruház karácsonyi forgatagában keres menedéket. Futás közben elveszíti a magas sarkú cipőjét, amelyet Nathaniel talál meg. Elhatározza, hogy megvédelmezi a halálra rémült nőt…

Romana 777.-778. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 361 Ft

Romana 777.-778. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6503
ekönyv hossza 282 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Romana 777.-778.
Regisztrálok