Romana 779.-780.

Viharos gyorsasággal; Életre szóló kötelék

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Louise Fuller
Viharos gyorsasággal
„Hogy ki vagyok? A maga lerosszabb rémálma, Miss Fox! Az a férfi vagyok, akire nem hatnak a bájai. Úgyhogy hagyjon fel a szempilla-rebegtetéssel, vonuljon át szépen az egyik vendégszobába, és maradjon is ott!” A sarkkutató Arlo csak egyvalamit szeret: az egyedüllétet. Ezért is olyan dühös, amikor egy expedícióról hazatérve azt látja, hogy egy ismeretlen nő alszik az ágyában. Mielőtt azonban kidobhatná a házából, odakint nagy vihar tör ki. A félreértés tisztázása után, a kényszerű együttlét alatt aztán a férfiban rég elfeledett vágy ébred…

Michelle Reid
Életre szóló kötelék
Tizenhat évesen Louisa egy festői szigeten ismerkedik meg Andreasszal, a görög milliomossal, és hamarosan az övé lesz. Amikor kiderül, hogy várandós, a férfi feleségül veszi. A gyermek korán meghal, és a tragédia árnyékában a házastársak képtelenek tovább együtt élni. Öt évvel később Louisa a szigetre látogat, ahol találkozik a férjével, és ismét fellobban köztük a szenvedély. Vajon elég ennyi, hogy újrakezdjék a közös életüket?

Romana 779.-780. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 361 Ft

Romana 779.-780. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5869
ekönyv hossza 290 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Romana 779.-780.
Regisztrálok