Romana különszám 100.

A hotel átka; Megvalósult görög álom; Görögcsavar

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Teri Wilson: A hotel átka
Sorra hagyják faképnél a boldogító igen kimondása előtt párjukat a leendőarák a patinás Bennington báltermében, emiatt elterjed a pletyka, a hotelenátok ül, és mindenki törli esküvői foglalását. Zander Wilde-nak meg kellmentenie üzletét, ráadásul még gyerekkori szerelme is felbukkan… menyasszonyiruhában.

Michelle Douglas: Megvalósult görög álom
Rupert Russel több mindent is kér, amikor megtudja, hogy húga, Audra ésextrém sportok iránt rajongó barátja az ő nyaralójába menekültek. Finn-nek rákell vennie a lányt, hogy kikapcsolódjon, szórakozzon és megerősödjön.Audrának pedig el kellene érnie, hogy a férfi lelassuljon, és ne törje összemagát még jobban. A legfontosabb pedig: semmi szín alatt ne szeressenekegymásba!

Kandy Shepherd: Görögcsavar
Egy csodás görög magánsziget, érdekes munka,befogadó közösség – mit is kívánhatna többet Dell? Például hogy a főnöke,Alex Mikhalis viszonozza érzelmeit, és elfogadja, hogy az exférjétől várgyereket. Csakhogy Alex két dologtól viszolyog: a kapcsolatoktól, és hogyolyan gyereket neveljen fel, aki nem az övé…

Romana különszám 100. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Romana különszám 100. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8037
ekönyv hossza 457 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Romana különszám 100.
Regisztrálok