Románc Párizsban

ebook
0 értékelés (érték: 0)

USA Today bestsellerszerző

A háború legsötétebb napjaiban
egy véletlen találkozás
mindent megváltoztat

Sebastian Braunt, a német orvost az első világháborúban szerzett élményei megsebezték. Azóta csendes életet él, ellátja betegeit, gondozza szeretett kertjét. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe Sophie Hathaway, aki megkérdőjelezi a doktor alapelveit. Sebastian életében először szerelemre lobban, de máris küszöbön az újabb háború, amely nem csak a lelki békéjét fenyegeti.

Miközben a német csapatok megközelítik a Csatorna-szigeteket, Sebastian válaszúthoz ér: maradjon meg annak a békeszerető polgárnak, aki eddig volt, vagy álljon ki elveiért, és adott esetben harcoljon is értük? Amikor Sophie-val el kell válniuk egymástól, Sebastian megérti, talán örökre szerelem nélkül marad. De aztán Párizsban egy véletlen találkozás beindítja az eseménysort, amely minden ízében veszélyes, pusztító románchoz vezet.

„Abszolút lenyűgöző az elejétől a végéig… Hihetetlen történelmi kutatómunka rejlik a háttérben, amely a könyvben is érzékelhető. Fantasztikus történet. Kötelező olvasmány.” – Amy

„Egy szuszra elolvastam az egészet… Romantika, történelem, és természetesen Melanie Hudson gyönyörű stílusa teszi a regényt a 2. világháborús kánon kiváló kiegészítőjévé, nem szabad kihagyni!” – Tiffany

Románc Párizsban ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 354 Ft

Románc Párizsban ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7778
ekönyv hossza 404 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Next21 Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Románc Párizsban
Regisztrálok