Sabine

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az Iszlám Állam terroristái elfognak három nyugatiújságírót, s semmi kétséget nem hagynak afelől, hogy ugyanazt a szörnyű sorsotszánják nekik, mint korábbi foglyaiknak. A foglyok kiszabadítására szervezettamerikai kommandóakció kudarcot vall, majd meghiúsul egy brit titkosszolgálatiművelet is. A borzalmas végkifejlet már sokak számára elkerülhetetlennek tűnik,de Sabine, a Zokog a föld című regényből már ismert német titkosszolgálatiügynöknő, még nem adja fel a reményt, hogy viszontláthatja elfogottszerelmét...

Újkönyvében WIlliam G. Winkler ugyanúgy, mint minden regényében, a jelenben zajlómúlt titkait, a minden újságolvasó és tévénéző számára oly közeli eseményekhátterét kutatja. És megint egyszer olyan idegborzoló izgalmakban részesítikalandra és romantikára, vagy egyszerűen csak információra éhes olvasóit,melyek minden írását különleges élménnyé avatják.


Sabine ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

Sabine ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5583
ekönyv hossza 182 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Sabine
Regisztrálok