Sorsfordító döntéseink

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Kedves Olvasóm!

Neked írtam ezt a könyvet, aki épp olyan vagy, mint én. Hogy honnan tudom? Mert emberek vagyunk mindketten. Vágyakkal, reményekkel és megannyi problémával.

Ez a könyv miről szól? Az életünkről. Hogy melyikről? Jó kérdés! Talán arról, ahol vagyunk, vagy ahol voltunk, vagy ahol még lehetünk – esetleg mindről egyszerre. Valamit hoztunk magunkkal, és most megpróbáljuk felhasználni úgy, hogy közben boldogok is legyünk. Hiszen erre törekszünk valamennyien. Hogy ezt mi gátolhatja meg? Többek között erről is írok. Meg szeretetről, féltékenységről, mókuskerekeinkről, kétségről és bizonyosságról, a sorsunkról és főleg a döntéseink hatalmáról.

Charlie Chaplin szerint a nap, amikor nem nevettünk, elvesztegetett idő. Remélem, miközben ezt a könyvet olvasod, néha elneveted magad, hiszen az emberi gyengeséget saját történetekkel is alátámasztom. Ugyanakkor remélem, nem csak emiatt nem fogod elvesztegetett időnek érezni az olvasásra fordított időt.

Ne feledd: namaste!

Sorsfordító döntéseink ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

Sorsfordító döntéseink ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5451
ekönyv hossza 311 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Sorsfordító döntéseink
Regisztrálok