Sötét felhők az éden felett

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"Nem tudta mennyi idő telhetett el – lehettek akár órák vagy csak egy szempillantás – amikor úgy tűnt, mintha a nagy terem (vagy akárhova is került) kezdett volna kivilágosodni. Ez volt az a pillanat, amikor rájött, hogy nem egy teremben van.
Most már másféle hangokat is hallott. Tompa, majd egyre hangosabb zajokat, amikhez nemsokára már képeket is tudott kapcsolni. Ezek a képek először nem voltak többek homályos fényjelenségnél, csak azután kezdtek kitisztulni. Nem telt bele sok idő, amikor a különböző hangokhoz már arcok, és tárgyak is tartoztak.
Hirtelen egy ismerős hang szólalt meg olyan közel hozzá, mintha csak a fülébe suttogna. Biztos volt benne, ha léteznének angyalok, olyan lenne a hangjuk, mint az övé.
–Nem tartottad be az ígéretedet.
Ekkor történt, hogy megint értelme lett az időnek. A szavak között üresen múló időnek, amíg várt, hogy a lány újra megszólaljon. "

Egy Isten háta mögötti faluból, – ahol az emberek idejét sem tudták, hogy mikor történt utoljára bűnözés – egy gazdag családból származó lányt, és egy szegény fiút elrabolnak. A lány egy vallásos családhoz kerül, akik már régóta szeretnének gyereket. A családfőt látomások gyötrik a múltjából, ami miatt egyre veszélyesebbé válik. Közben a fiú egy tébolyodott öregasszonyhoz kerül, ahol testi-és lelki gyötrelmeket kell átélnie.
A megpróbáltatások árán a gyerekek megismerik a felnőttek olykor kegyetlen világát, de közben új barátokat is szereznek, akik segítenek nekik az útjuk során.
A történet szól barátságról, kitartásról, és virágzó szerelemről.
Vajon hazajutnak?

Sötét felhők az éden felett ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

ingyenes

Sötét felhők az éden felett ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5624
ekönyv hossza 328 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


fr.melcsi

❤️

  • 0
2023-10-26 21:37
Írj véleményt az ekönyvről: Sötét felhők az éden felett
Regisztrálok