Sunset Park

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"Csúcsnívójú amerikai kortárs irodalom." - New York Times

2008, a gazdasági összeomlás sötét hónapjai. Miles Heller félbehagyta az egyetemet, és már hét éve menekül a saját múltja elől. Most mégis ott kell hagynia a barátnőjét Floridában, és vissza kell térnie New Yorkba. Egyenesen Sunset Parkban, ebben az olcsó brooklyni szomszédságban köt ki, régi barátja, Bing lakhelyén, aki két nővel osztozik egy foglalt házon.

A Sunset Park az önismereti munka regénye: hogyan találod meg újra a helyedet abban a világban, ahonnan elszöktél, és hogyan kezdessz el kapcsolódni embertársaidhoz egy önkéntes száműzetés után.

Paul Auster regénye eredetileg 2010-ben látott napvilágot az Egyesült Államokban. Magyar megjelenésével elmondhatjuk, hogy teljessé vált az életmű: mostantól Auster minden regénye olvasható magyarul.

""Austert mindig megkülönböztette a benne élő renegát lendület, ez szerzett neki elkötelezett rajongókat."" - New York Times

Sunset Park ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

2 591 Ft

Sunset Park ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 21. Század Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Sunset Park
Regisztrálok