Szabadulás az érzelmek fogságából

Tanulj meg félelem nélkül élni!

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Szerelmibánat, csalódás, gyász vagy váratlan anyagi veszteség olyan érzelmihullámvölgybe sodorhat, melynek hatása sokszor hónapokig, esetleg évekig iseltart. Ha vannak is nyugodtabb órák, esetleg napok, a fájdalom újra és újrafeltör. Néha egy szó, egy emlék vagy egy illat is elegendő ahhoz, hogyeleredjenek a könnyeid, vagy torkodat elkezdje fojtogatni a sírás. A lehúzó,fájó érzelmek és a szomorú gondolatok komoly veszélyt jelentenek testiegészségedre, ezért jó volna ebből a hullámvölgyből mielőbb kikerülni, és újramegtalálni a belső harmóniát és egyensúlyt. Egy kis segítséggel ezt akár háromhét alatt is elérheted.

AKapcsolatteremtés felsőbbrendű éneddel és A rózsa temploma című meditációksegítségével feloldhatod minden félelmedet, sőt, előző életeid emlékeihez ishozzásegíthet. Az elmélyülést Kövi Szabolcs erre az alkalomra írt zenéjesegíti. Az MP3-meditációk a könyvben található kóddal letölthetők awww.bioenergetic.hu oldalról.

BaloghBélának a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent sikerkönyvei:
Elkezdődött... (2012), Többszintű gyógyulás (2008), A tudatalattitízparancsolata (2005), Gyógyító meditáció (2004), A végső valóság (2001)

Szabadulás az érzelmek fogságából ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 803 Ft

Szabadulás az érzelmek fogságából ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3557
ekönyv hossza 113 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Bioenergetic Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szabadulás az érzelmek fogságából
Regisztrálok