Számvitel A-tól Z-ig 2015

11. bővített, átdolgozott kiadás

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az Önök kérésére új, átdolgozott kiadás!

A gyökeresen átdolgozott, bővített, immár tizenegyedszer megjelenő mű célja az, hogy az érdeklődőknek a 2015-ben hatályos számviteli törvény és a hozzá kapcsolódó jogszabályok alapján bemutassa a számvitel lényegét, értelmét, összefüggéseit, alapvető tudnivalóit. Segítségével Ön önállóan képes lesz az éves beszámoló elkészítésére, megtanul könyvelni, leltározni, mérleget, eredménykimutatást, szöveges értékeléseket, elemzéseket, számlarendet és számviteli politikát készíteni.

A főkönyvi könyvelés bemutatása a cégalapítástól a folyamatos működésen keresztül az átalakulásig, illetve a megszűnésig tart.

A tizenegyedik kiadás még több és részletesebb magyarázatot és példát tartalmaz, mint a korábbi kiadások. Ezen kívül megtalálhatók benne a jogszabályi hivatkozások, amelyek a könnyebb visszakereshetőséget teszik lehetővé a joganyagban.

A tárgymutató segítségével pedig – többek között – a gazdasági események vagy azok részeseményei egyenként is megtalálhatók.

A korábbi öt fő témakör két új témakörrel bővült:

•

a számviteli alapismeretek,•
a főkönyvi könyvelés,•
az egyeztetések,•
az éves beszámoló,•
a számviteli szolgáltatások,•
+ a bizalmi vagyonkezelés,•
+ mikrogazdálkodói számvitel.


Számvitel A-tól Z-ig 2015 ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

9 665 Ft

Számvitel A-tól Z-ig 2015 ekönyv adatai
egyedi szavak száma 10550
ekönyv hossza 2124 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Wolters Kluwer Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Számvitel A-tól Z-ig 2015
Regisztrálok