Számviteli és gazdálkodási változások az...

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az államháztartási területen könyvviteli szolgáltatást végzőknek – az elmúlt évekhez hasonlóan – 2015-ben is kötelező továbbképzésen kell részt venniük. Kiadványunk a 2015. évi továbbképzés nemzetgazdasági miniszter által meghatározott tematikája alapján készült.

A fentieknek megfelelően a könyv az aktuális számviteli kérdések tekintetében tartalmazza a 2015-től hatályos államháztartási számviteli változások részletes bemutatását a főbb könyvelési tételekkel, valamint a változásokhoz kapcsolódó belső szabályzatok változtatási kötelezettségeit. A kiadványban szerepel egy rövid összefoglaló azokról a 2014. évi beszámoló elkészítésével összefüggő gyakorlati kérdésekről, melyek problémákat okoztak, és amelyek 2015-ben ismételten jelen lesznek a költségvetési szervek elszámolásaiban. Az elméleti anyagot – megoldással együtt – három gyakorló feladat egészíti ki, amelyek a legtöbbször felmerülő gazdasági eseményeket mutatják be.

A számvitelt érintő jogszabályi környezet változásainak keretében kiadványunk ismerteti az államháztartási törvény, az államháztartási törvény végrehajtásáról szóló kormányrendelet, valamint az adótörvények 2015-től hatályos, a költségvetési szervekre vonatkozó módosításait.

Az államháztartási szakterület kötelező tematikája alapján készült oktatási anyag célja, hogy

– mind az oktatókat, mind pedig a résztvevőket segítse a témakörök könnyebb feldolgozásában a továbbképzés ideje alatt,

– a képzést követően kézikönyvként támogatást nyújtson a munkavégzés során felmerülő gyakorlati problémák megoldásához, valamint

– azoknak a munkatársaknak, szakmai vezetőknek is segítségükre legyen a mindennapi tevékenységükben, akiknek a kötelező továbbképzésen nem kell részt venniük.


Számviteli és gazdálkodási változások az... ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 902 Ft

Számviteli és gazdálkodási változások az államháztartás területén 2015 ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4073
ekönyv hossza 310 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Wolters Kluwer Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Számviteli és gazdálkodási változások az államháztartás területén 2015
Regisztrálok