Személyazonosság

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A New York Times bestsellerszerzőjének félelmetes, új thrillere egy férfi kísérteties gonoszságáról ésegy nőről szól, aki azért küzd, hogy visszaszerezze azéletét.

Morgan Albright, az egykoriállandóan költöző katonagyerek végre gyökeret eresztett egy Baltimoremelletti barátságos környéken. Barátnője és lakótársa, Nina segít neki ajelzáloghitel törlesztésében, miközben Morgan pultosként dolgozik. De miutánNinával megrendezik első vacsorapartijukat, amelyen Luke, a jóképűinformatikus srác is részt vesz, akivel Morgan a bárban ismerkedett meg, alány gondosan felépített világa darabokra hullik. A hátsó ajtó üvege betörve,a készpénz és az ékszerek eltűntek, az autóját elvitték, Nina pedig holtanfekszik a padlón.

Hamarosan kiderül a szörnyűigazság: Morgan volt az, aki a szörnyeteget beengedte. „Luke” valójában egyGavin nevű szélhámos, aki egy bizonyos nőtípust vesz célba, ellopja avagyonát és a személyazonosságát, majd megvalósítja végső célját, agyilkosságot.

Amit az FBI elmondMorgannek, az több mint hátborzongató. Nem Nina Gavin esete, hanem Morgan.Nina egyszerűen csak rosszkor volt rossz helyen. És a rémálom Morgan számáracsak most kezdődik. Hamarosan nincs más választása, mint anyja vermontiotthonába menekülni. Miközben azon fáradozik, hogy újrakezdje az életét,találkozik egy másik férfival, Miles Jamesonnal, akinek családi vállalkozásamélyen gyökerezik a városban.

De Gavin még mindig új áldozatokravadászik, és nem felejtette el azt sem, aki megmenekült.

Személyazonosság ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 480 Ft

Személyazonosság ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9731
ekönyv hossza 590 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: GABO Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Személyazonosság
Regisztrálok